Hvis du går ned gennem slumkvarteret i Ngong, syd for Nairobi, ser man mange tore børn og unge voksne som slændrer rundt og leder efter skjulte skatte på vejen og på lossepladsen. De skjulte skatte er affald, såsom plastik, metal og glas, som de kan sælge videre til små virksomheder, eller mellemmænd, for at tjene lidt penge til aftensmaden og familien.

Danmark

Emmanuel Arts Danmark blev stiftet i 2010, og i 2014 stiftede vi vores søsterorgnisation Emmanuel Arts Kenya, sammen med den lokale kunstner, og manden bag ideen, Mike.

Vi har siden da støttet undervisningen på Emmanuel Arts Skills Centre, men i 2017 valgte vi at lukke dette projekt, som en søsterorganisation. De studerende samt nogle af de frivillige fra Emmanuel Arts Kenya, og nye frivillige fra Nairobi og Ngong er nu gået sammen i en gruppe under navnet Lifters Rangers, med samme ide og formål som Emmanuel Arts Kenya. Derfore fortsætter vi i Danmark med at støtte projektet og samle penge ind til de unge i Ngong - og hjælper de udsatte unge med at finde deres potentiale!

Del budskabet med dine venner

Find os på faebook,og inviter dine venner til at syntes godt om siden. På den måde er du med tl at sprede budskabet og støtte en god sag.
emmanuel arts
Emmanuel Arts Denmark v/Sanne Lemann | CVR: 33553056 | Slagelse - Danmark | Tlf.: 28557932 | info@emmanuel-arts.dk