Danmark / Støt os

Betal dit medlemskab via Mobilepay - til nr. "box20991"

Det koster kun 120kr. om året!

skriv din emailadresse i kommentarfeltet så vi kan byde dig velkommen.

Støt os

Du kan støtte os på flere forskellige måde:

 

Bliv støttemedlem

Støttemedlemmer er vigtige for vores forening, og vores arbejde med unge i Kenya, da en stor del af vores (rimelig små) administrative udgifter bliver betlat vha. medlemskontingenter. Antallet af medlemmer er vigtig når vi søger fonde og puljer, og vi håber derfor at du vil støtte os.
 
Som medlem får du:
  • Viden om at du gør en reel forskel for de unge på gaden i Ngong slumkvarter - din støtte er med til at give dem en bedre fremtid!
  • Nyhedsbreve nogle gange årligt.
  • Invitationer til, og evt. rabatter ved arrangementer arrangeret af os.
  • Invitation og stemmeret til den årlige generalforsamling.
 
For at blive medlem skal du blot sende 120kr via Mobilepay, til nr. "box20991", eller til bank konto nr. 8401 - 0001029091, i Merkur Andelskasse, med dit navn i, og derefter sende os en email, besked via kontaktformularen, eller en SMS med dit navn, tlf. nr. og email, så vi kan få dig registreret i vores system.

Donationer:

Du kan altid donere et enkelt-beløb til vores mobilepay "box20991", eller via bankoverførsel til vores konto i Merkur: 8401 - 1029091. Du bestemmer helt selv beløbet, og vi bliver glade for selv små donationer. Du kan også finde os til et arrangement og give en kontant donation i vores indsamlingsbøsse.

Invitér os ud til et arrangement:

Du kan også invitere os ud til din virksomhed eller forening, og lade os give et lille oplæg eller foredrag, så dine kollegaer eller venner kan få ny viden omkring Kenya og gadebørn, og se og få mulighed for at købe figurerne direkte.

Bliv frivillig:

Hvis du er interesseret i at hjælpe endnu mere, og være en del af udviklingen i Emmanuel Arts Danmark, og Lifters Rangers i Kenya, har vi altid brug for engagerede medlemmer og frivillige. Læs mere her.

Skriv til os, så kan vi snakke om hvordan netop DU kan være med til at gøre en forskel!

 
 

Køb rapporten Empowering Street Children in Kenya

Læs om hvordan man bedst kan hjælpe gadebørn i Kenya. Projektet er et studie fra RUC, i International Udviklingsstudier, 2012. Rapporten er på engelsk. Bl.a. skrevet af formanden for Emmanuel Arts, Sanne Lemann.
 
 
'Empowering Street Children in Kenya' investigates the reasons for street children in Kenya, and how to best empower them to manage and suceed in their lives, through the different ways of education most commonly seen in Kenya. Project report conducted by International Development students at Roskilde University, 2012. In English.
Emmanuel Arts Denmark v/Sanne Lemann | CVR: 33553056 | Slagelse - Danmark | Tlf.: 28557932 | info@emmanuel-arts.dk